Eminem u novom spotu otkrio da će postati djed

Video je montaža snimaka Eminema i Hejli kroz godine, isprepletena sa kadrovima s njene svadbe u maju

2512 pregleda 1 komentar(a)
Eminem, Foto: Shutterstock
Eminem, Foto: Shutterstock

U emotivnom spotu za novu pjesmu "Temporary", popularni američki reper Eminem otkrio je da će postati djed.

Pjesma, koja se nalazi na najnovijem albumu repera "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", posvećena je njegovoj ćerki Hejli Džejd, koja na kraju spota iznenađuje svog oca poklanjajući mu dres na kojem piše "Djed" i broj jedan, zajedno s fotografijom njenog ultrazvuka, prenosi Varajeti.

Sam video je montaža snimaka Eminema i Hejli kroz godine, isprepletena sa kadrovima s njene svadbe u maju. U jednom trenutku, Eminem zadržava suze kada je prvi put vidi u bijeloj vjenčanici i pleše s njom dok gosti posmatraju.

Hejli je proslavila svoju trudnoću objavom na Instagramu, gdje je podijelila fotografije sa suprugom i napisala: "Mama i tata, osnovano 2025". Ona je upoznala svog muža, Evana Meklintoka, dok su studirali na Univerzitetu Mičigen Stejt 2016. godine.

"Temporary", na kojoj gostuje Skajlar Grej, jedna je od dvije pjesme na albumu "The Death of Slim Shady" koje su posvećene djeci Eminema. Druga pjesma, "Somebody Save Me", na kojoj gostuje Dželi Rol, predstavlja izvinjenje njegovoj djeci zbog svega što im je uskratio kao otac.

Eminemov 12. album objavljen je u julu, nakon kampanje koja je uključivala singlove "Houdini" i "Tobey", na kojima gostuju Big Šon i Bejbitron. Album je debitovao na prvom mjestu Billboard 200 liste, a nedavno se ponovo popeo u prvih deset nakon objave "Proširenog izdanja za ožalošćene".

Bonus video: