Zhiva pjesmom "Nije moj problem" najavljuje novo izdanje

Nije prošlo ni cijelih godinu dana od izlaska debi albuma "Preterujem" kojim je talentovana pjevačica skrenula pažnju publike na sebe

2119 pregleda 0 komentar(a)
Zhiva, Foto: Ilija Marjanović
Zhiva, Foto: Ilija Marjanović

Mlada srpska kantautorka Iva Pažin, koja nastupa pod pseudonimom Zhiva, objavila je novi singl "Nije moj problem", koji najavljuje njen predstojeći album.

Nije prošlo ni cijelih godinu dana od izlaska debi albuma "Preterujem" kojim je talentovana pjevačica skrenula pažnju publike na sebe, predstavivši devet originalnih pjesama koje karakteriše raznovrsna kombinacija žanrova - od alternativnog popa, preko džeza i hip hopa, do D'n'B-a i regea.

"Prvi album je važan prvi korak svakog izvođača. Ja sam željela da razbijem led i izađem iz zone komfora i muzički i tematski. Reakcije publike su bolje nego što sam ikad mogla da očekujem. Osjećam da su prepoznali iskrenost i ranjivost u mojim pjesmama i to je upravo ono što sam željela da postignem", rekla je Zhiva nedavno u intervjuu za "Vijesti".

Izlazak njenog drugo albuma najavljen je za kraj novembra. Ona je od izlaska debija nastupala širom Srbije i regiona, a uoči izlaska novog izdanja i do sad najvećeg koncerta u Beogradu koji sprema u decembru zahvalila se svima koji su je slušali ove godine.

Muziku za "Nije problem" Zhiva potpisuje uz Tihomira Radića (Toshi Domaćin), koji potpisuje aranžman, dok je mlada pjevačica napisala tekst. Za režiju spota pobrinuo se Petar Dolić.

Bonus video: