Šade objavila novu pjesmu nakon šest godina, posvetila je sinu

Red Hot organizacija je najavila kompilaciju "Transa" kao "duhovno putovanje u čast trans osoba". Svoj doprinos su dali izvođači kao što su Fleet Foxes, Yaeji, Grouper i još više od 100 drugih

3195 pregleda 0 komentar(a)
Šade Adu, Foto: Printscreen YouTube
Šade Adu, Foto: Printscreen YouTube

Organizacija Red Hot objavila je nekoliko pjesama sa svoje predstojeće kompilacije "Transa", a jedna od njih je nova numera slavne britanske soul džez pjevačice Šade Adu.

"Young Lion" je prva nova pjesma Šade od 2018. godine, kada su izašle "Flower of the Universe" i "The Big Unknown". Producirala ju je zajedno s Aronom Tejlorom Dinom, a napisala u saradnji sa Dinom i Benom Travarsom. Pjesma je posvećena Šadeinom sinu Ajzaku, trans muškarcu.

Organizacija Red Hot danas je takođe objavila pjesme "People Are Small / Rapture" od L’Rain i "Something Is Happening and I May Not Fully Understand but I’m Happy to Stand for the Understanding" od Andrea 3000.

Red Hot organizacija je najavila kompilaciju "Transa" kao "duhovno putovanje u čast trans osoba". Svoj doprinos su dali izvođači kao što su Fleet Foxes, Yaeji, Grouper i još više od 100 drugih, a izdanje je podijeljeno u osam poglavlja. "Transa" izlazi 22. novembra.

Bonus video: