Dior otkazao saradnju sa Trevisom Skotom

Na reviji u Parizu, koja se održala u junu ove godine, Dior je predstavio prve rezultate saradnje sa ovim 30-godišnjim reperom, odnosno spoj njegove modne linije Cactus Jack i rada kreativnog direktora Kima Džonsa

2832 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Amy Harris/AP
Foto: Amy Harris/AP

Modna kompanija Dior najavila je da će na neodređeno odložiti saradnju sa reperom Trevisom Skotom, a u znak poštovanja žrtvama koje su preminule na njegovom koncertu na festivalu Astroworld, i nakon tog događaja u bolnici, prenosi eonline.com.

Na reviji u Parizu, koja se održala u junu ove godine, Dior je predstavio prve rezultate saradnje sa ovim 30-godišnjim reperom, odnosno spoj njegove modne linije Cactus Jack i rada kreativnog direktora Kima Džonsa.

Njihova zajednička kolekcija trebalo je da bude predstavljena u januaru 2022. godine.

"iz poštovanja prema svima koji su pogođeni tragedijom koja se dogodila na Astroworld festivalu, Dior je odlučio da odloži na neodređeno lansiranje kolekcije koju smo dizajnirali u saradnji sa Cactus Jack linijom, a koja je trebalo da bude uključena u ljetnje kolekcije 2022. godine", saopštili su iz Diora.

Deset odoba preminulo je nakon što je na koncertu repera nastala prevelika gužva te su bili pritisnuti drugim tijelima ili pregaženi.

Bonus video: