Sandra Bulok: Bred Pit je zvijezda sa razlogom

"Stvar je u tome što je trebalo da bude na setu samo tri dana. Tek je završio drugo snimanje. Bio je iscrpljen. Pristao je na ulogu za koju su bila planirana tri snimajuća dana. Morala sam da ga zamolim da ostane i četvrti dan potpuno besplatno. Pristao je"

2890 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sandra Bulok, koja osim što tumači glavnu ulogu u filmu "The Lost City" potpisuje i produkciju za ovo ostvarenje, otkrila je kako je tekla saradnja sa Bredom Pitom na snimanju.

Na pitanje šta je dao ulozi koju tumači, ona je šaljivo odgovorila:

"Ne puno toga. Šta uopšte on daje bilo kom filmu u kojem igra?".

Ipak, Bulok je istakla da je veoma zahvalna Pitu koji je bio prilično profesionalan na setu.

"Stvar je u tome što je trebalo da bude na setu samo tri dana. Tek je završio drugo snimanje. Bio je iscrpljen. Pristao je na ulogu za koju su bila planirana tri snimajuća dana. Morala sam da ga zamolim da ostane i četvrti dan potpuno besplatno. Pristao je", ispričala je ona.

"Jednostavno shvatite da je on velika filmska zvijezda i sjajan glumac sa razlogom. On radi zaista naporno. Donio je radnu etiku koja je zadivljujuća", nadovezala se glumica.

"Tokom snimanja smo imali monsunske kiše. Bilo je vruće, a mi smo bili u džungli. On je bio vrlo profesionalan. On je Bred Pit jer je jednostavno sjajan", istakla je Bulok.

Upravo je Bulok zaslužna što su se u filmu pored nje našle zvijezde holivudske A liste, odnosno Bred Pit, ali i Čening Tejtum, a to ističe i Adam Ni, koji je režirao "The Lost City".

"Ona je bila uključena u projekat od početka. Kada je Sandra Bulok glumica u vašem filmu, a ujedno i producent i kažete: 'Volio bih Čeninga Tejtuma za tu ulogu', ona vam odgovori da joj se on dopada i da će ga nazvati, a on se odmah javi. Onda predložite Breda Pita, a Sandra odgovori: 'Snimaću film sa Bredom Pitom. Samo da ga pitam'. Zaista je sve drugačije kada je imate u svom timu", pohvalio se režiser.

Bonus video: