Popović tuži Severinu jer je sina upisala u vrtić

Kako hrvatski mediji saznaju, Severina je tokom ročišta izbačena iz sudnice, jer, iako je sutkinja nekoliko puta opomenula, nije ispoštovala sud
126 pregleda 4 komentar(a)
Severina, Foto: Miodrag Marković
Severina, Foto: Miodrag Marković
Ažurirano: 24.09.2015. 17:55h

Severina se ovih dana priprema za vjenčanje sa Igorom Kojićem, ali i suočava sa tužbama koje je protivnje Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu podnio bivši vjerenik Milan Popović.

Popović je, naime, tužio Severinu zato što je sina Aleksandra upisala u vrtić, a nije se prethodno konsultovala sa njim.

Pjevačica je dječaka upisala u privatni vrtić, koji ima bazen i slanu sobu, ali mali Aleksandar sve to propušta, jer po odluci sutkinje Vere Nikić ne smije da pohađa ustanovu dok se suđenje ne završi.

Kako hrvatski mediji saznaju, Severina je tokom ročišta izbačena iz sudnice, jer, iako je sutkinja nekoliko puta opomenula, nije ispoštovala sud. Suđenje je zatvoreno za javnost, pa Severinini i Popovićevi advokati ne žele da komentarišu šta se događa iza zatvorenih vrata.

Iz krugova bliskih Severini mediji doznaju da Milan sina nije vidio više od pola godine, dok njemu bliski ljudi kažu da on sina viđa onoliko često koliko mu Severina dopusti. Severina i Milan, inače, imaju zajedničko starateljstvo nad djetetom prema odluci Opštinskog građanskog suda iz marta 2014, ali iako je ta odluka proglašena pravosnažnom, bivši par se često poteže po sudovima, i to na Popovićevu inicijativu koji je protiv pjevačice podnio već niz tužbi. Osim zbog izbora vrtića, sa Severinom se sudi i zbog toga što želi sina češće da viđa i traži da sud odredi da alimentaciju ne plaća on Severini, već ona njemu.

U međuvremenu Severina je vjenčanje sa 15 godina mlađim Kojićem, sinom srpskog folk pjevača Dragana Kebe, zakazala za 21. novembar u Beogradu. Vjenčanicu će joj kreirati njena dugogodišnja prijateljica Matija Vuica.

Bonus video: