Našla prepiske sa ženama sa kojima ju je varao

"Provjerila je brojeve i shvatila da se te žene nalaze na različitim stranama svijeta, što će reći, tamo gdje je igrao Real Madrid. Kristijano je prvo pokušao da se izvuče, a na kraju priznao da se samo dopisivao sa njima", dodaje neimenovani izvor i kaže da je nakon saznanja Irina odmah spakovala stvari i iselila se iz zajedničke kuće
8 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Irina Šajk, Foto: Vogue
Kristijano Ronaldo, Irina Šajk, Foto: Vogue
Ažurirano: 18.05.2015. 18:18h

Kada je u januaru ove godine objavljeno da su Kristijano Ronaldo i Irina Šajk raskinuli, mediji su krivili fudbalerovu majku.

Potom je Irina dala srceparajući intervju u kojem je otkrila da je Ronaldo nije poštovao, kao i da se osjećala ružnom pored njega, no razlog raskida leži u činjenici da je Kristijano prevario svoju djevojku.

"Irina je dobijala sms poruke od nepoznatih žena u kojima su tvrdile da su bile sa Kristijanom, ili da su flertovali, a onda je uzela njegov telefon i našla na desetine poruka", rekao je neimenovani izvor blizak manekenki britanskom "Miroru".

"Provjerila je brojeve i shvatila da se te žene nalaze na različitim stranama svijeta, što će reći, tamo gdje je igrao Real Madrid. Kristijano je prvo pokušao da se izvuče, a na kraju priznao da se samo dopisivao sa njima", dodaje neimenovani izvor i kaže da je nakon saznanja Irina odmah spakovala stvari i iselila se iz zajedničke kuće.

Bonus video: