Popović unajmio detektive da prate Severinu?

Početkom maja pjevačica i njen menadžer Tomislav Petrović prijavili su policiji da ih uhode nepoznati muškarci
6 komentar(a)
severina5, Foto: Danijel Galić
severina5, Foto: Danijel Galić
Ažurirano: 06.06.2014. 17:20h

Zagrebačka policija ispituje da li je srpski biznismen Milan Popović unajmio detektivsku firmu da prati hrvatsku pop zvijezdu Severinu Vučković i njihovog zajedničkog sina Aleksandra, piše "Večernji list".

Početkom maja pjevačica i njen menadžer Tomislav Petrović prijavili su policiji da ih uhode nepoznati muškarci. Jedan od njih je čak i napao Petrovića dok je ovaj pokušavao da ga slika. Zahvaljujući toj fotografiji identifikovan je Marijan Huško, bivši pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, danas pripadnik obezbeđenja u diskoteci Papaja na Zrću, koji je zatim priveden zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem pratio pjevačicu i dijete.

Huško je inspektorima kazao da se slučajno našao u Severininoj ulici jer tamo često šeta zbog lošeg zdravlja. Drugi muškarac koji je pratio pevačicu i sina nije otkriven.

Mobilni telefon kojim je Huško snimao Aleksandra, što su vidjele dječakova dadilja i još jedna žena koja je šetala dijete u parku, nije mu oduzet, navodno jer je u policiju došao bez njega.

Prema informaciji koju su dobili policajci, Milan Popović angažovao je svog advokata Ljuba Pavasovića - Viskovića da sklopi posao sa firmom koja će pratiti pjevačicu da bi otkrili da li se ona dobro brine za njihovog sina.

Pavasović je navodno htio da taj posao obavi Klemm Security, firma koja je to prihvatila i, prema nepotvrđenim informacijama, u “izviđanje” poslala Huška.

Popović i Klemm Security su demantovali sve optužbe.

Severina je od kako se sve to desilo promijenila je navike i više se gotovo ne odvaja od dvogodišnjeg Aleksandra.

Bonus video: