Madona kćerki poklonila stan za rođendan

Globalna superzvijezda je uvjerena da će ova lokacija stana dati njenoj kćerki slobodu koju toliko želi
0 komentar(a)
Madona i Lurdes, Foto: Magazine.eltriangular.info
Madona i Lurdes, Foto: Magazine.eltriangular.info
Ažurirano: 30.10.2012. 09:25h

Pop zvijezda Madona čestitala je svojoj kćerki Lurdes 16-ti rođendan sa ključevima novog stana u rukama, prenosi Daily Star. Poklon je pjevačica odabrala nakon nekoliko svađa sa kćerkom koja se ponašala buntovnički zbog dugotrajne Madonine MDNA turneje, tokom koje je morala da se preseli kod oca Karlosa Leona.

Lurdesin stan, kako prenose mediji, nalazi se u ekskluzivnom dijelu Menhetna, blizu porodičnog doma, ali i nedaleko od njujorškog Kabala centra, koji je familiji veoma bitan.

Globalna superzvijezda je uvjerena da će ova lokacija stana dati njenoj kćerki slobodu koju toliko želi, ali i da će njoj omogućiti da ipak pazi na svoju nasljednicu.

Naravno, mlada Lurdes poklonom je oduševljena.

"Bila je tako srećna. Želi da ga uredi po svom ukusu, a onda će porodica odlučiti ko će u njemu sa njom živjeti i kada će se useliti", kazao je jedan izvor.

Mediji prenose i da je cijena stana tajna, ali se navodi "da se nalazi u sigurnom bloku, da ima mnogo sigurnosnih kamera, kao i pristup bazenu i teretani". Drugim riječima, bio je prilično skup.

Bonus video: