Meksiko: Vezala se za skuter jer nisu htjeli da joj ga prodaju za 69 centi

Skuter je prvo koštao 19.990 meksičkih pezosa (998 američkih dolara), a greškom, neko od radnika je napisao da je cijena smanjena na 13,999 pezosa, što je 0,69 američkih dolara

6786 pregleda 8 komentar(a)
Žena se vezala za skuter, Foto: Screenshot/Youtube
Žena se vezala za skuter, Foto: Screenshot/Youtube

Jedna Meksikanka vezala se za skuter na Crni petak, pošto uprava lanca marketa "Volmart" nije željela da joj proda skuter po cijeni od 69 američkih centi (0,57 euro centi).

Žena je bila među brojnim kupcima koji su ušli u prodavnicu u San Luis Potosiju, a prema pisanju novina Sin Embargo, ona je bila uvjerena da su argumenti bili na njenoj strani kada je prišla osoblju "Volmarta" i pokazala na cijenu, prenosi Dejli majl.

Skuter je prvo koštao 19.990 meksičkih pezosa (998 američkih dolara), a greškom, neko od radnika je napisao da je cijena smanjena na 13,999 pezosa, što je 0,69 američkih dolara.

Međutim, kako piše Dejli mejl, problem je nastao kada menadžment nije htio da joj proda po toj cijeni, zbog čega je pozvala agenta za zaštitu potrošača, koji je takođe nije bio uspješan u tome da osoblje prodavnice ubijedi da je žena u pravu i da skuter treba da joj prodaju upravo po cijeni na kojoj je insistirala.

Nezadovoljna ishodom pregovora žena se vezala za skuter u nadi da će ga dobiti za 0.69 dolara, a je ostala tajna da li je uspjela da dobije skuter za 13 pezosa.

Generalni menadžer "Volmarta" je,naime, potvrdio da je došlo do incidenta i da je državni zaštitnik prava potrošaca napisao izveštaj u kojem se navodi da je skuter prodat za 0.69 dolara prvoj mušteriji od mnogih koji su primetili grešku u ceni, prenosi Dejli mejl.

Bonus video: