Pogledajte kako najmlađi Podgoričani proslavljaju Novu

Atmosfera na dječjoj žurci je bila toliko dobra, da su pojedini roditelji pokušali da im se pridruže, ali su pravila bila jasna – proslava je za najmlađe

10786 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Obučeni kao mali Djeda Mrazovi i Djejda Mrazice, vilenjaci i sa rogovima irvasa na glavama, najmlađi Podgoričani nešto ranije su proslavili dolazak Nove 2022. godine.

Atmosfera na dječjoj žurci je bila toliko dobra, da su pojedini roditelji pokušali da im se pridruže, ali su pravila bila jasna – proslava je za najmlađe.

Među njima je bila i Maša Avramović, koja kako ponosno ističe, ima pet i po godina.

"Žurkica je baš kao što sam očekivala. Nisam igrala, jer moram kumice da čuvam i držim za ruku, Danicu i Kseniju", ispričala je ona, a onda dodala da su tu i sve njene drugarice, uključujući i Valentinu Džolić.

"Imam sedam godina i već idem u školu, drugi razred“, predstavila se ona, a zatim otrkila šta joj se najviše dopada kod novogodišnje proslave:

"To što dobijamo poklone“, uz osmijeh je kazala Valentina , dodajući da od Djeda Mraza za Novu godinu dobije slatkiše.

"Večeras sam igrala, Imala sam svoju posebnu koreografiju. Polagala sam peti stepen i plesali smo jednu koreografiju, moje drugarice Lorena, Maša, Anika i ja", pohvalila se ona.

Za priču su više bile raspoložene djevojčice, dok su dječaci iako u manjem broju u sali, više bili zainteresovani za igru uz muziku.

"Plesom se bavim tri godine, išla sam i na takmičenja. Sviđaju mi se i takmičenja i žurka noćas. Ima i drugara na žurci, ali moji nisu tu“, kazala je za "Vijesti" šestogodišnja Lorena Vojinović.

Na novogodišnjoj žurci bila je i Kalina Klikovac, koja se pohvalila da ide u školu i da će joj Djeda Mraz donijeti paketiće i lutkicu za Novu godinu.

"Imala sam svoj ples. Bilo je mojih drugara, ali su malo požurili kući i otišli, možda jer pada kiša“, pojasnila je ona.

Novogodišnju žurku za namlađe organizovala je plesna škola Sonrisa u svojim prostorijama u Podgorici.

Bonus video: