Mila Kunis nikada ponosnija što je Ukrajinka

"Rođena sam u Černivcima, u Ukrajini 1983. godine. Došla sam u Ameriku 1991. godine i uvijek sam sebe smatrala Amerikankom. Ponosnom Amerikankom. Volim sve što je ova zemlja učinila za mene i moju porodicu. Ali danas, nikada nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka"

4763 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer pokrenuli su GoFundMe stranicu na toj platformi za prikupljanje novca, a cilj im je da sakupe tri miliona dolara donacije za ugrožene Ukrajince.

"Dok svjedočimo hrabrosti Ukrajinaca, istovremeno možemo vidjeti i nezamislivi teret onih koji su se odlučili za sigurnost", kaže 44-godišnji Kučer u video klipu koji je podijelio na društvenoj mreži Instagram.

"Uz pomoć GoFundMe platforme, obezbijedićemo momentalni uticaj na izbjeglice i humanitarne organizacije", dodaje zvijezda "Two and a Half Men", dok sjedi pored svoje supruge 38-godišnje Kunis, koja podsjeća na svoje ukrajinske korijene.

"Rođena sam u Černivcima, u Ukrajini 1983. godine. Došla sam u Ameriku 1991. godine i uvijek sam sebe smatrala Amerikankom. Ponosnom Amerikankom. Volim sve što je ova zemlja učinila za mene i moju porodicu. Ali danas, nikada nisam bila ponosnija što sam Ukrajinka", ispričala je glumica.

"A ja nikada nisam bio ponosniji što sam u braku sa Ukrajinkom", nadovezao se Kučer.

Kunis napad Rusije na Ukrajinu opisuje kao "poražavajući", te dodaje da "ne postoji mjesto na svijetu za ovu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo".

Kako su pojasnili, sakupljeni novac će biti iskorišćen za AirBnB i Flexports, kompanije koje u Rumuniji, Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj i Moldaviji obezbjeđuju smještaj za one koji su uspjeli da napuste Ukrajinu.

Bonus video: