Ako investirate u nekretnine, imamo savršenu lokaciju za vas: spoj luksuza i brendiranih rezidencija sa pogledom na more

U prilog tome da je investiranje u nekretnine odlična odluka, govori i činjenica da je jedno od najčešćih ulaganja upravo ulaganje u nekretnine. Ovaj vid ulaganja slobodnih sredstava zastupljen je kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, a čini se da je trenutno tržište nekretnina u nikad većoj ekspanziji. Povećanja potražnja nužno podiže i cijenu nekretninama, tako da je upravo sada pravo vrijeme za ovakav vid investiranja.

18537 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Riviera Montenegro
Foto: Riviera Montenegro

Da li ste možda u potrazi za savršenom investicionom prilikom? Rješenje se krije u

.

Zašto Riviera Montenegro Residences?

Luksuzni stanovi u Riviera Montenegro dizajnirani su za one koji žele da žive svoje snove i od života uzimaju samo najbolje. Sastoje se od vrhunskog arhitektonskog riješenja i od luksuznog namještaja po standardima hotela sa pet zvijezdica, s prelijepim pogledom na Jadransko more.

Iskusite svijet raskoši u Riviera Five Star Hotel & Residences, prestižnom kompleksu koji besprekorno spaja luksuzno stanovanje, hotel sa 5* i impresivni tržni centar.

Sa 212 pažljivo dizajniranih stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 ekskluzivnih radnji na ukupno 3.000 kvadratnih metara, Riviera Montenegro nudi neprevaziđeno iskustvo stanovanja.

Možete da birate između prostranih stambenih jedinica koje uključuju opcije 1+1, 2+1, 3+1 i Penthouse, prilagođene vašim preferencama i načinu života. Sa ekskluzivnom lokacijom na obali Budvanske rivijere, možete da uživate u zadivljujućim pogledima na Jadransko more.

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro

Brendirane rezidencije kao novi trend investiranja

Ova očaravajuća primorska destinacija, poznata po svojoj bogatoj istoriji i prirodnoj ljepoti, pleni pažnju cijelog svijeta. Sa svojih 18 besprekornih plaža, slikovitim ostrvima i živopisnim načinom života, Budva je postala najprestižnija destinacija Mediterana. Pripremite se za putovanje prepuno beskrajnih mogućnosti i prigrlite život obojen raznolikošću kakav ne postoji nigdje drugo.

Kao vlasnik brendirane rezidencije u kompleksu Riviera Five Star Hotel & Residences, uživajte u luksuznom domu i ekskluzivnim privilegijama koje podrazumevaju vrhunski komfor, atraktivan dizajn i ekskluzivnu lokaciju.

Glavna karakteristika brendiranih rezidencija predstavlja povezanost sa poznatim premium brendom koji je sinonim za prestiž i luksuz. Ovo je prvi projekat u Crnoj Gori koji omogućava kupovinu brendiranog apartmana opremljenog u celosti prema standardima svijetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvijezdica, a o kom lancu je riječ biće objavljeno tokom ljeta 2024 godine. Vlasnici stanova imaće mogućnost da prepuste kompletno vođenje svoje nekretnine samom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili cijele godine. To predstavlja izvanrednu investicionu priliku, s obzirom na to da Budva iz godine u godinu beleži sve više posetilaca.

Proživite sve čari Budve tokom cijele godine u svom utočištu, gdje vas očekuju iznenađenja i nezaboravni trenuci.

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro

Veliki izbor luksuznih stanova i najbolji uslovi u izgradnji

Riviera Montenegro Five Star Hotel & Residences koji je trenutno u izgradnji, smiješten je uz očuvanu zelenu oazu Slovenske plaže. Završetak radova je planiran početkom 2027 godine a stanovi su upravo u prodaji i zainteresovanost investitora je svakim danom sve veća.

U kompleksu se nalazi 212 luksuznih stambenih jedinica, dizajniranih u modernom stilu sa mediteranskim uticajima, čiji će budući stanari imati na raspolaganju usluge konsijerža, spa centar, infinity bazen, teretane, baštu na krovu i što je najvažnije privatnu, peščanu plažu tik uz sam kompleks. Takođe će imati veliki podzemni parking.

Ne propustite posebnu ponudu za kupovinu Riviera Montenegro rezidencije koja je u toku i kontaktirajte prodajni tim koji je uvek na raspolaganju da vam pruži sve informacije.