Renovirani market Primato u Spužu – još bogatija ponuda za sve vaše potrebe!

Dođite i uživajte u modernizovanom prostoru, gotovim jelima i svežem mesu, uz 10% popusta u petak i subotu.

12797 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Primato
Foto: Primato

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je market Primato u Spužu ponovo otvoren nakon sveobuhvatnog renoviranja! Redizajnirali smo prostor kako bismo vam pružili udobniji i prijatniji ambijent za kupovinu, a proširili smo i ponudu kako biste na jednom mjestu pronašli sve što vam je potrebno.

Posebno smo ponosni na našu novu ponudu gotovih jela, koja su pažljivo pripremljena od svježih i kvalitetnih sastojaka. Bilo da vam je potreban brz obrok za posao ili ukusan ručak za vašu porodicu, sigurni smo da će naši specijaliteti zadovoljiti vaš ukus.

I dalje smo prepoznatljivi po našoj vrhunskoj ponudi svježeg mesa, koje nabavljamo od pouzdanih dobavljača i pažljivo biramo za vas.

Povodom ponovnog otvaranja, pripremili smo posebne pogodnosti – 10% popusta na sve račune u petak i subotu, 13. i 14. septembra! Ovo je idealna prilika da isprobate naše nove proizvode i uživate u renoviranom prostoru po još povoljnijim cijenama.

Posjetite nas u modernizovanom marketu Primato i iskoristite ovu priliku za prijatniju i povoljniju kupovinu. Hvala vam na povjerenju, radujemo se što ćemo nastaviti da vam pružamo najbolje!

Vidimo se u marketu Primato u Spužu.

Za sve generacije, kvalitet u koji smo sigurni!