Ovako se ponaša muškarac koji ne voli svoju ženu

Ne voli vas kada ne odobrava ništa što vi uradite ili kažete

14475 pregleda 6 komentar(a)
ilustracija, Foto: Shutterstock
ilustracija, Foto: Shutterstock

Ana Kirjanova je jedna od najpoznatijih ruskih psihološkinja. Njeni radovi su prevedeni na više svjetskih jezika, a često se u njima bavi muško-ženskim odnosima i glavnim uzrocima za nesrećne veze u kojima se nalazi sve više parova.

Ona je ovog puta upozorila sve žene da pripaze na ove jasne signale koji pokazuju da ih partner ne voli kao prije.

Ne voli vas ako vas: ne grli spontano, ne razgovara sa vama o sitnicama, ne zove vas da vidi kako ste u sred radnog dana…

Ne voli vas ako: ne možete da računate na njegovu pomoć. Kad morate da brinete o njemu kao da je dijete od pet, a ne muškarac od četrdeset pet godina.

Ne voli vas: kada vam se ruga. Kada ne primjećuje vas, niti vaš trud i rad. Kada vam kaže da jedete puno ili da ne može da jede vašu hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.

par
foto: Shutterstock

Ne voli vas kada vam se stalno miješa u to šta radite, svoje odluke podmeće kao vaše, kada vam kaže da pričate gluposti, da ne razmišljate svojom glavom, da ste glupi…

Ne voli vas kada vam kaže: ti si kriva.

Ne voli vas kada ne odobrava ništa što vi uradite ili kažete.

Ne voli vas ako svako „volim te“ morate da ‘prosite’ od njega.

Ako je muž ne voli, vremenom žena može da izgubi svoj sjaj i ljepotu. Može da postane skrušena, plaha, nespretna – jer to od žene čini nedostatak ljubavi.

Bonus video: