Za posebne trenutke: Cipele sa mašnom kao iz bajke

U modi su glamurozne cipele ukrašene svjetlucavim kristalima i mašnom

6775 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Ako pratite profile djevojaka posvećenih modi, možda ste već primijetile cipele koje garantuju - Pepeljuga trenutak. Cipele na petu koje su dostojne Pepeljuge popularne su već neko vrijeme, počevši s Amina Muaddi modelima s kristalnom kopčom i upečatljivom potpeticom pa do posljednje opsesije zaljubljenica u modu - Mach and Mach cipela s velikom mašnom koje su dominirale 2021. godinom.

cipele
foto: Instagram/Pinterest

Riječ je o gruzijskom brendu koji su pokrenule dvije sestre, a van granica svoje zemlje na globalno tržište probile su se zahvaljujući glamuroznim cipelama koje su ukrašene svjetlucavim kristalima i mašnom. Posljednja kolekcija sadrži i modele s detaljima od čipke i bisera, s visokom ili 'kitten' potpeticom, piše Gloria Glam.

cipele
foto: Instagram/Pinterest

Iako su sveprisutne na društvenim mrežama, ne jenjava potražnja za ovim modelima - s većine web shopova su rasprodate. Iako se lako mogu zamisliti sa malom crnom haljinom jasno je da su stvorene za svečane kombinacije.

To ne znači da se slični modeli ne mogu vidjeti i u kombinaciji sa farmerkama.

cipele
foto: Instagram/Pinterest

Svjetlucave cipele s mašnom nedavno je nosila i glumica Sara Džesika Parker, koja i u privatnom životu ima sličan modni izraz kao lik po kojem je najpoznatija - Keri Bredšou iz "Seks i grada" i "I tek tako...". Glumica je, baš kao i lik koji igra, velika ljubiteljka cipela, a u Njujorku je za Dan zaljubljenih zablistala u kombinaciji kojom je najavila dva hit trenda za dolazeće mjesece - komade u ružičastoj boji i mašne na cipelama.

Uz sjajni kaput s neobičnim uzorkom, nosila je salonke "Regency pump" od sjajnog materijala s velikom mašnom.

Bonus video: