Bilo da slavite kod kuće ili u klubu: Vrijeme je za poseban izgled

Ako ne želite da provedete Novu godinu zavaljeni u kauč s gomilom hrane, iskoristite ovu priliku kako biste obuli svoje najljepše štikle

4471 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Dani oko praznika obično su obilježeni zabavama i raznim događajima, ali jedna od najvažnijih stvari je druženje s bližnjima. Bez obzira na to da li slavite kod kuće ili idete s žurke na žurku, Elle donosi modne kombinacije u kojima ćete se osjećati posebno, kakve god planove imali.

Svi imamo različite ideje o tome kako bi novogodišnji outfiti trebali da izgledaju. Dok neki preferiraju pliš i šljokice, drugi danima ostaju u pidžami. Kakav god bio vaš stav o kodeksu oblačenja za 31. decembar, jedna stvar oko koje se svi možemo složiti jeste da nikad ne škodi da počnemo da planiramo unaprijed, zato pogledajte nekoliko kombinacija koje možete da iskopirate u vrlo kratkom roku.

Ako želite da se dotjerate

Ako ne želite da provedete Novu godinu zavaljeni u kauč s gomilom hrane, iskoristite ovu priliku kako biste obuli svoje najljepše štikle. I ne zaboravite šljokice i pliš!

Ako ostajete kod kuće

Ako želite udobnost, a da se pritom ne osjećate previše nesređeno, odlučite se za oversize džins, udobno pletivo i jedan ekstravagantan detalj poput ove mašne na štiklama.

Dotjerani, ali bez žrtvovanja udobnosti

Kardigan čini ovaj look opuštenim za prijatan dan kod kuće, ali slip suknja mu daje svečanu notu.

Za žurke

Za mnoge Nova godina podrazumijeva veliku žurku s prijateljima. Nema puno dana u godini kada ste dotjerani od jutra do mraka, ali Nova godina je izuzetak. Unesite blještavilo i glamur sa svjetlucavim šljokicama.

Dotjerana, ali u ravnom

Ukoliko idete na dnevnu žurku, definitivno vam je potrebno nešto glamurozno, ali bez pretjerivanja. Najbolji izbor biće kožni outfit upotpunjen ravnom obućom u vidu mokasina ili čak ''ružnih'' patika.

Bonus video: