Moć bijelih farmerica: Nose dah luksuza

Bijele farmerke više nisu tipično ljetnji komad garderobe. One su moćan osnovni komad luksuznog prizvuka koji ćemo nositi i na jesen 2024.

8274 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bijele farmerke su postale bazični element garderobe: one su bezvremenske, raznovrsne i – uprkos onome što ste možda čuli – mogu se nositi tokom cijele godine. Možda ćete se malo mučiti da pronađete savršenu kombinaciju za vas, ali neće proći dugo prije nego razbijete sve predrasude i počnete da nosite bijeli džins skoro svakodnevno. Dobar kroj farmerki je uvijek ključan, a kod bijelih farmerki Lepota i zdravlje preporučuje nešto uže nogavice.

Kako nositi bijele farmerke?

Ne možete pogriješiti sa neutralnim kombinacijama poput plave, bijele i crne. U međuvremenu, dodaci su dobar način da dodate blještavilo boje ili teksture, bilo svilenim holivud šalom, parom modernih cipela ili torbom.

Svakodnevni izgled zasnovan na bijelim teksas pantalonama može poprimiti različite oblike, u zavisnosti od vašeg raspoloženja. Možda se osjećate ležerno pa ćete ih nositi sa košuljom ili običnom majicom. Sa druge strane, možda je vaš izbor klasični biznis model uz blejzer. Ove sezone dodajemo i par šarenih patika kako bismo dodali trendovsku notu inače bezvremenskom izgledu.

Sa kardiganom

Bijele farmerke, majica i kardigan su sve što vam treba u hladnijim jesenjim danima.

Istaknite struk

Za laskaviji efekat neophodno je da struk bude definisan, tako da je kaiš uvijek dobra ideja.

Raslojavanje

Igranje sa nijansama i slojevima je savršen trik za dinamičan izgled zasnovan na bijelim farmerkama.

Bijele farmerke + smeđa koža

Kožni kaput ili aksesoari u smeđoj nijansi mogu savršeno da istaknu jednostavni, bijeli teksas.

Bijele farmerke + prugasta košulja

Prugasta košulja će vam dati dašak one ljetnje čarolije koju polako ostavljamo za sobom. Opušteni autfit za tople jesenje dane.

Bonus video: