Kitchen mEat na East City Gate – Novo gastronomsko iskustvo na Starom Aerodromu

Euro Petrol je pored express shop-a proširio svoju ponudu na benzinskoj pumpi na Starom Aerodromu, otvaranjem novog caffe bar-a i exspress restorana pod nazivom "Kitchen mEat"(koji danas počinje sa radom).

7873 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Euro Petrol
Foto: Euro Petrol

Ovaj prostor pruža jedinstveno gastronomsko iskustvo za sve one koji žele uživati u kvalitetnoj hrani i opuštajućem ambijentu, na savršenoj lokaciji – istočnoj kapiji grada (East City Gate), tik uz novi bulevar i kružni tok prema Tuzima.

"Kitchen mEat" nije samo usputna stanica, već pravo mjesto susreta za one koji žele da uživaju u svakom trenutku. Caffe bar & pizzeria (restoran) unutar Euro Petrol kompleksa nude biran izbor jela koja zadovoljavaju različite ukuse, prilagođen kako za prolaznike, tako i za one koji žele predah od svakodnevnih obaveza.

Galerija - caffe bar & pizzeria, na Euro Petrol benzinskoj pumpi (Euro Petrol)
Galerija - caffe bar & pizzeria, na Euro Petrol benzinskoj pumpi (Euro Petrol)foto: Euro Petrol

Naš meni je pažljivo kreiran kako bi pružio savršenu kombinaciju brzih obroka i zdravih opcija, uz poseban naglasak na domaće, ručno rađene proizvode. Gosti sada mogu uživati u raznovrsnim specijalitetima kao što su: domaći (tuški) bureci - ručno pripremljeni po tradicionalnoj recepturi. Ovi ukusni zalogaji idealni su za brz i ukusan obrok u pokretu; svježe pripremljene pice i paste: naša domaća tjestenina, ručno rađena, u kombinaciji sa raznovrsnim umacima bogatog ukusa, predstavlja pravi izbor za ljubitelje autentične italijanske kuhinje; hrskave čabate, tortilje i sendviči - pravljeni od svježe, ručno rađenog tijesta i punjeni pažljivo biranim sastojcima – od delikatesnog mesa i kvalitetnih sireva do svježeg povrća, savršeni su za lagan, ali ukusan obrok; obrok salate pripremljene od raznovrsnih kombinacija svježih, visokokvalitetnih sastojaka, pružajući zdrav i ukusan obrok za sve prilike; Domaći tradicionalni dezerti: baklava, urmašice i dr. savršen su izbor za završetak svakog obroka ili trenutak opuštanja uz kafu. Bez obzira da li dolazite po burek, čabatu ili želite uživati u bogatom ručku, ili ste u potrazi za osvježenjem uz salatu i osvježavajući napitak, "Kitchen mEat" nudi raznovrsne specijalitete koji osvajaju, a koje će biti moguće probati već tokom naredne sedmice.

"Kitchen mEat" je dizajniran da pruži savršeno okruženje za sve posjetioce. Moderni enterijer, kombinovan sa prijatnom atmosferom naše prostrane bašte oslonjene na zeleni park obogaćen mediteranskim rastinjem, sa pogledom na borovu šumu, idealno je mjesto za jutarnju kafu, poslovni sastanak ili večernje opuštanje. Tradicionalno, ova lokacija je bila mjesto susreta mnogih ljudi, a posebno otvaranjem novog bulevara i kružnog toka postaje značajno raskršće mnogim prolaznicima između istoka i zapada. Moderni dizajn, udobni sadržaji i ljubazno osoblje garantuju da će svaka posjeta biti pravi užitak. Osim toga, prostor je opremljen adekvatnim mobilijarom za prolaznike i korisnike usluga, stvarajući tako priliku za ugodnu interakciju i zajedničko druženje.

Ovaj novi dodatak Euro Petrol kompleksu na Starom Aerodromu obogaćuje našu uslugu, stvarajući pravu destinaciju za sve one kojima je potrebna pauza na putu ili kvalitetan obrok u prijatnom okruženju. Pored visokokvalitetnih premium goriva MaxPower plus i bogate ponude u express shop-u, sada možete uživati u raznovrsnim specijalitetima i osvježavajućim napicima u "Kitchen mEat" caffe bar & pizzeria (restoranu). Ovim otvaranjem, zaokružujemo priču o našoj benzinskoj pumpi na Starom Aerodromu koja se transformisala u pravi kompleks atraktivnih, mnogobrojnih usluga, obuhvatajući sve što vam može zatrebati – od visokokvalitetnog goriva, preko express shop-a sa bogatom ponudom, do ugođaja u ugostiteljskom djelu. Pozivamo vas da posjetite ovu istočnu kapiju glavnog grada Podgorice (East City Gate), uz novi bulevar na kružnom toku prema Tuzima i dalje prema istoku, te okusite čari svega iz naše ponude.

Uz otvarenje ugostiteljskog dijela, Euro Petrol sa zadovoljstvom objavljuje i početak nagradne igre “Sipaj, pošalji, osvoji gorivo i uživaj u vožnji”! Tokom narednih mjesec dana, svake nedelje ćemo četiri srećna dobitnika nagraditi vaučerom za gorivo. Sve što je potrebno je da natočite gorivo ili obavite kupovinu u express shopu (na nekoj od naših benzinskih pumpi u Podgorici – Blok V, na Pobrežju u ulici 4 jula, Starom Aerodromu – bivši “Dekar” i u Danilovgradu kod kružnog toka) u iznosu od 10 eura i više i pošaljete svoje ime, prezime i broj računa na broj 067 163 329. Svake sedmice, ime dobitnika biće objavljeno na našim društvenim mrežama! Za više informacija i najnovije vijesti, pratite nas na Facebooku i Instagramu (@europetrol.me).

Radujemo se vašem dolasku i novim zajedničkim trenucima!

Benzinske pumpe

Euro Petrol
foto: Euro Petrol
Euro Petrol
foto: Euro Petrol

(Euro Petrol)