Goropadna Zvezda dala pet golova Fiorentini, Bahar: Očekivali smo ovo

Crvena zvezda nadigrala italijansku ekipu i u prvom poluvremenu postigla pet pogodaka

13312 pregleda 10 komentar(a)
Fudbaleri Zvezde na večerašnjem meču, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
Fudbaleri Zvezde na večerašnjem meču, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su večeras u Beogradu u prijateljskoj utakmici Fiorentinu 5:0.

"Crveno-bijeli" su, pred oko 36.000 navijača, sjajno počeli posljednju provjeru pred početak nove sezone i pitanje pobjednika riješili poslije manje od 15 minuta igre.

Sve je započeo Piter Olajinka u devetom minutu kada je iskoristio grešku odbrane italijanskog tima i doveo domaći tim u vođstvo udarcem sa oko 17 metara.

Samo dva minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0, a strijelac je bio Žan FIlip Kraso, poslije asistencije Mirka Ivanića. Poslije asistencije, Ivanić se upisao u strijelce u 14. minutu, a asistirao mu je Olajinka.

Olajinka je u 23. minutu povisio na 4:0, da bi četiri minuta kasnije Osman Bukari bio precizan sa penala za konačnih 5:0, a nakon što je upravo njega prethodno oborio golman Fiorentine.

"Očekivali smo da igramo dobro, i da napredujemo, ali ne smijemo da zaboravimo da je ovo prijateljski meč. Tek je početak sezone, ali imamo sjajan momentum", rekao je trener Zvezde Barak Bahar poslije susreta.

Zvezda odilično igra u pripremnom periodu, a prije Fiorentine savladala je, između ostalog, Zenit (2:1) i Fenerbahče (3:1).

"Crveno-bijeli" će novu sezonu u Super ligi Srbije početi u nedjelju od 20.00 kada će dočekati ekipu Vojvodine.

Bonus video: