Tramp dogovorio sa Foks Njuzom TV debatu sa Kamalom Haris u septembru

Još se ne zna reakcija Kamale Haris na to

5093 pregleda 3 komentar(a)
Tramp, Foto: Reuters
Tramp, Foto: Reuters

Predsjednički kandidat američkih republikanaca Donald Tramp objavio je sinoć da se dogovorio sa Foks Njuzom o TV debati 4. septembra sa Kamalom Haris, potpredsjednicom SAD i očekivanom kandidatkinjom demokrata za predsjednicu SAD.

"Dogovorio sam se sa Foks Njuzom da imam debatu s Kamalom Haris u srijedu, 4. septebra", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth Social".

Još se ne zna reakcija Kamale Haris na to.

Sinoć su Džejmi Harison, predsjedavajući Demokratskog nacionalnog komiteta i izborni štab Kamale Haris objavili da je američka potpredsjednica obezbijedila dovoljan broj delegatskih glasova za kandidaturu demokrata na predstojećim predsjedničkim izborima.

Delegati su glasali onlajn za partijskog predsjedničkog kandidata i glasanje još nije završeno.

Ona je objavila da će nominaciju zvanično prihvatiti naredne sedmice kada virtuelno izjašnjavanje bude okončano i tako će postati prva Afroamerikanka i osoba azijskog porijekla koja se kandiduje za predsjedničku funkciju.

Kamala Haris se kao moguća demokratska kandidatkinja na novembarskim predsjedničkim izborima pojavila poslije povlačenja aktuelnog predsjednika Džoa Bajdena iz izborne trke.

Bonus video: