Cetinje: Bezbjednosno interesantan se sam ranio, nije htio policiji ništa da kaže

Uprava policije je podsjetila da je on primljen u HMP u Cetinju 29. decembra prošle godine sa povredom od vatrenog oružja
72 pregleda 1 komentar(a)
Pištolj, Foto: Shutterstock
Pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.05.2018. 12:32h

Cetinjska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Cetinjanina F.K. (29) zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Uprava policije je podsjetila da je on primljen u HMP u Cetinju 29. decembra prošle godine sa povredom od vatrenog oružja.

"Nakon ukazane ljekarske pomoći u HMP Cetinje i Opštoj bolnici „Danilo I” u Cetinju on je transportovan u JZU Specijalna bolnica za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju „Vaso Ćuković” u Risnu, radi dalje hospitalizacije. Prilikom uzimanja izjave od povrjeđenog, koji je inače bezbjedonosno interesantno lice, on policijskim službenicima nije saopštio informacije koje bi koristile u rasvjetljavanju događaja", navodi se u saopštenju policije.

Cetinjska policija je sprovela vještačenje čiji su rezultati ukazali da se radi o samoranjavanju.

"Službenici OB Cetinje su danas, 15.05.2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju protiv F.K. podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", ističe se u saopštenju.

Bonus video: