Konatar: Nadam se da je u pitanju veliki propust službenika, a ne novo ciljano maltretiranje građana i zvaničnika

"Ovakve stvari ne doprinose dobrosusjedskim odnosima. Želim da vjerujem da se ovakve stvari neće ponavljati, kao i da ćemo svi zajedno uložiti napore da izgradimo veće povjerenje medju državama regiona"

24864 pregleda 57 reakcija 57 komentar(a)
Konatar, Foto: URA
Konatar, Foto: URA

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da očekuje od državnih organa Srbije objašnjenje povodom incidenta u Beogradu u kojem je, kako je "Vijestima" kazao izvor blizak porodici premijera Zdravka Krivokapića, srbijanska policija navodno repetirala pištolj na Krivokapićevog sina i člana njegovog obezbjeđenja

"Očekujem objašnjenje sa nadom da je u pitanju veliki propust službenika, a ne novo ciljano maltretiranje građana i zvaničnika", napisao je Konatar na Tviteru.

Naveo je i da kao čovjek ne može da razumijem, ni opravda "postupanje prema porodici premijera Krivokapića u Beogradu od strane zvaničnih organa".

"Ovakve stvari ne doprinose dobrosusjedskim odnosima. Želim da vjerujem da se ovakve stvari neće ponavljati, kao i da ćemo svi zajedno uložiti napore da izgradimo veće povjerenje medju državama regiona", naveo je Konatar.

Bonus video: