Uhapšene tri osobe: Maloljetnik u Goričanima vozio 201 km/h...?

Iz UP su kazali da je R.B. uhapšen zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera - ukor i mjera pojačanog nadzora od strane roditelja

16747 pregleda 19 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Maloljetni R.B. (15) uhapšen je jer je vozio brzinom od 201 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je Grupa policije za bezbjednost saobraćaja uhapsila tri osobe koje vozile brzinom većom od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica – Bar.

"Juče je u mjestu Goričani kontrolisano lice R.B. (15) koje je upravljalo putničkim motornim vozilom brzinom od 201 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h. R.B. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera - ukor i mjera pojačanog nadzora od strane roditelja", ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da je istog dana Istog dana, takođe u Goričanima kontrolisan S.N. (61), koji je kako se navodi u saopštenju vozio 194 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h.

"S.N. je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 eura", piše u saopštenju.

Iz UP su kazali da je danas takođe u Goričanima kontrolisan Đ.P. (22) koji je kako se navodi vozio brzinom od 200 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 km/h.

"On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: