Herceg Novi: Zbog zloupotrebe narkotika dvije prekršajne i jedna krivična prijava

Policija protiv A.M. (20) iz Herceg Novog podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga

10697 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Herceg Novom podnijela je dvije prekršajne i jednu krivičnu prijavu zbog zlopotrebe narkotika.

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi te prijave protiv tri osobe podnijeli preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju i suzbijanju zloupotrebe naroktika.

"Policija je protiv A.M. (20) iz Herceg Novog podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je kod A.M. kontolom pronađena manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Iz policije su rekli da je u Igalu izvršena kontrola vozila u kojem je kod suvozača M.V. (26) iz Herceg Novog pronađena manja količina spida.

"Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga", kazali su iz policije.

Kako su kazali, hercegnovska policija je u Zelenici kontrolisala vozilo kojim je upravljao V.K. (21) iz Herceg Novog i tom prilikom kod njega pronašla manju količinu biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

"Protiv njega je podnijete prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga", naveli su iz policije.

Bonus video: