UP: Zbog sukoba članova rukovodstva FK Mornara i Arsenala podnijete prekršajne prijave

Službeni OB Tivat, dodaju, utvrđuju i da li postoje eventualni propusti u organizaciji obezbjeđenja utakmice i rade na procesuiranju organizatora u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama

22942 pregleda 27 reakcija 17 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Tokom utakmice FK Arsenala i FK Mornara, koja je odigrana u Tivtu, na VIP dijelu tribine došlo je do verbalnog i fizičkog konflikta između članova rukovodstva dva kluba, zbog čega su podnijete prekršajne prijave protiv više osoba.

Iz Uprave policije kazali su da je tivatsko Odjeljenje bezbjednosti 21. aprila oko 18.20 časova obaviješteno da je na utakmici došlo do sukoba između više lica.

Policija je obavila razgovor sa odgovornim licem zaštitarske firme angažovane od strane organizatora, a koja je sprovodila mjere obezbjeđenja utakmice, i prikupila obavještenja od više lica.

"Tom prilikom policijski službenici su došli do saznanja da je na pomenutoj tribini došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta između članova rukovodstva gore pomenutih fudbalskih klubova. Sa spisima predmeta je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te su policijski službenici protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru", rečeno je iz policije.

Službeni OB Tivat, dodaju, utvrđuju i da li postoje eventualni propusti u organizaciji obezbjeđenja utakmice i rade na procesuiranju organizatora u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Bonus video: