Budva: Uhapšen Beranac, pronađena droga, novac, municija...

"E.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku biti sproveden u na dalju nadležnost tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici"

11052 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Budvanska policije uhapsila je E.M. (39) koji se sumnjiči za da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz UP su kazali da je pretresom stana i vozila koje korisiti E. M. pronađeno je i oduzeto 13 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, kao i jedno pakovanje bijele praškaste materije za koju se sumnja da je korištena za miješanje sa opojnom drogom.

"Pronađeno je 1.185 eura, vaga za precizno mjerenje, 30 komada pirotehničkih sredstava, 15 komada municije za gasni pištolj kalibra 9 mm i dva mobilna telefona", dodali su iz UP.

"E.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku biti sproveden u na dalju nadležnost tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: