Uprava: Otkriveno 30 kubika drvnih sortimenata bez valjane dokumentacije u pilani u Mojkovcu

"Uprava za gazdovanje šumama i lovištima nastavlja sa intenzivnim aktivnostima u borbi protiv bespravnih radnji u šumama, a uz podršku i drugih nadležnih organa cilj nam je da iskorijenimo šumokradice i bezakonje iz naših šuma"

8289 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima zajedno sa inspektorom za kriminal Područne jedinice Mojkovac i tržišnom inspekcijom otkrili su 30 kubika drvnih sortimenata bez valjane dokumentacije u pilani u Mojkovcu.

"Naime, na pilani u Mojkovcu zatečeno je 83 trupca (oko 30 kubika) koja su otpremljena do Kosanice, ali isti nisu imali regularnu otpremnicu od Kosanice do Mojkovca. Roba je privremeno zaplijenjena do okončanja postupka, a trenutno se prikupljaju podaci i dokazi neophodni za dalju istragu i postupak", navodi se u saopštenju.

"Uprava za gazdovanje šumama i lovištima nastavlja sa intenzivnim aktivnostima u borbi protiv bespravnih radnji u šumama, a uz podršku i drugih nadležnih organa cilj nam je da iskorijenimo šumokradice i bezakonje iz naših šuma", zaključuje se.

Bonus video: