Ulcinjska policija locirala vozilo koje potražuje slovački Interpol

"Vlasnik vozila je F.G., slovenački državljanin, a njegova vrijednost oko 150.000 eura i u odnosu na isto će biti izvršene neophodne provjere i vještačenja", saopšteno je iz policije

4814 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija locirala je u reonu Velike plaže vozilo vrijednosti od oko 150 hiljada eura koje se potražuje na međunarodnom nivou, saopšteno je iz Uprave policije.

"Postupajući po operativnoj informaciji da se na teritoriji opštine Ulcinj nalazi putničko motorno vozilo visoke klase, za koje se sumnja da je predmet potrage, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su došli do saznanja da se navedeno vozilo nalazi u reonu Velike plaže", navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje,obilaskom parking prostora u navedenom reonu pronađeno je vozilo marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka.

"Posredstvom NCB Interpola Bratislava izvršene su provjere, te je potvrðeno da je meðunarodna potraga za vozilom na snazi, a da je vlasnik vozila F.G., slovenački državljanin. Vrijednost vozila je oko 150.000 eura i u odnosu na isto će biti izvršene neophodne provjere i vještačenja", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: