Krivična prijava protiv osumnjičenog da je paljenjem vatrometa izazvao požar na brdu Gorica

"Obilaskom terena u ulici Ludvika Kube u dvorištu jedne porodične kuće pronađena je kutija kao ostatak ispaljenog vatrometa, te je od lica D.I. (45), za kojeg se sumnja da je ispalio vatromet, prikupljeno obavještenje na date okolnosti"

20512 pregleda 64 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Jelena Kočanović
Foto: Jelena Kočanović

Podgoriča policija podnijeće krivičnu prijavu protiv D.I. (45), za kojeg se sumnja da je ispalio vatromet, nakon kojeg je sinoć izbio požar na brdu Gorica.

"Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su došli do saznanja da je požar najvjerovatnije nastao od izvođenja vatrometa. Obilaskom terena u ulici Ludvika Kube u dvorištu jedne porodične kuće pronađena je kutija kao ostatak ispaljenog vatrometa, te je od lica D.I. (45), za kojeg se sumnja da je ispalio vatromet, prikupljeno obavještenje na date okolnosti", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo izazivanje opše opasnosti, te će protiv D.I. biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Bonus video: