Podgorica: Na aerodromu uhapšen osumnjičeni za dilovanje droge

ovo hapšenje bilo je nastavak policijske akcije "Kran" u kojoj su uhapšene četiri osobe - N. Ć. (23), N. R. (26) i B. L. (40) i I. R. (34)

9223 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na podgoričkom Aerodromu danas je uhapšen M. V. (22), koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, ovo hapšenje bilo je nastavak policijske akcije "Kran" u kojoj su uhapšene četiri osobe - N. Ć. (23), N. R. (26) i B. L. (40) i I. R. (34).

To je ujedno nastavak predmeta službenika Sektora za borbu protiv kriminala i regionalnih centara „Centar“ i „Jug“ zaduženih za borbu protiv droge, usmjerenog na suzbijanje ulične prodaje narkotika i procesuiranja uličnih dilera.

Uhapšeni M. V. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

"U ovom predmetu je do sada ukupno zaplijenjeno 357 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i više vaga za precizno mjerenje. Službenici Uprave policije će nastaviti sprovođenje intenzivnih aktivnosti usmjerenih na otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, kako ulične prodaje tako i krijumčarenja na međunarodnom nivou, a sve u cilju stvaranja povoljnog bezbjednosnog ambijenta i očuvanja zdravlja građana", navodi se u saopštenju.

Bonus video: