Nikšić: Uhapšen muškarac, vikao i lupao na vrata stana Koprivice?

Dvadesetpetogodišnjak uhapšen zbog drskog ponašanja
16164 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.03.2019. 19:14h

Željko Zarubica (25) uhapšen je zbog drskog ponašanja, nakon prijave poslanika Demokrata Moma Koprivice da ga nekoliko osoba uznemirava lupajući na vrata njegovog stana, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz policije. Zarubica je priveden Sudu za prekršaje.

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da je poslanik i potpredsjednik te partije, Momo Koprivica, napadnut sinoć u Nikšiću.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je, povodom navoda Demokrata da je Koprivica napadnut sinoć, uhapšen dvadesetpetogodišnji Ž.Z. iz Nikšića.

"Ž.Z. je tokom prethodne noći, 07.03.2019. godine oko 03,50 časova, lupao na vratima stana M.K. i vikao, dok se nalazio u društvu još dva lica. O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Shodno izjašnjenju tužioca, službenici CB Nikšić su protiv Ž.Z. podnijeli prekršajnu prijavu i, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, u 17,15 časova priveli ga Sudu za prekršaje – Odjeljenje Nikšić", stoji u saopštenju policije.

Bonus video: