Podgorica: Saobraćajna gužva zbog obnove ulice

Radnici “Crnagoraputa” su juče do 15 časova obnovili asfalt na mostu kod raskrsnice za Cetinje i Nikšić
98 pregleda 1 komentar(a)
gužva, Podgorica, Foto: Boris Pejović
gužva, Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.12.2015. 17:30h

Zbog rekonstrukcije Ulice Vojisavljevića juče su bile velike saobraćjne gužve sa jedne i druge strane Krivog mosta, u ulicama pored Kliničkog centra, prema Delta sitiju, ulici pored Čepuraka, na Union bridžu, kao i Ulici osmog marta.

Radnici “Crnagoraputa” supočeli sa rekonstrukcijom Ulice Vojisavljevića i do 15 časova asfaltirali su most u blzini raskrsnice za Cetinje i Nikšić.

Oko 13 časova došlo je do sudara na rasksrnici kod Krivog mosta kada je betonjerka udarila u “reno”, što je još više usporilo soabraćaj, srećom niko nije ozbiljnije povrijeđen.

Radnici “Crnagoraput” skidaju stari asfalt sa kolovoza, nakon čega će nanijeti novi sloj i ti radovi će trajati narednih nekoliko dana. Ulica Vojislavljeća je jedana od prometnijih u gradu, pogotovo ljeti, kada turisti dolaze na more i asfalt je bio prilično propao.

Vučedolska ulica, u dijelu od Ulice Slobode do Njegoševe ulice, danas i 11. decembra, biće zatvorena, za saobraćanje motornih vozila, u periodu od devet do 17 časova. Iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, saopšteno je da se ulica zatvara radi isporuke materijala za radove na Gradskom parlamentu. Zbog izgradnje trotoara u Cetinjskoj ulici do raskrsnice prema „Delta sitiju“, saobraćaj će biti povremeno zatvoren za sva motorna vozila na dijelu saobraćajne trake uz ivicu kolovoza, do 27. decembra.

Bonus video: