Šminkera Kim Kardašijan maltretirala crnogorska policija

Dedivanović je naglasio da je za njega vrhunac rad sa omiljenom klijentkinjom Kim Kardašijan, koju, kako tvrdi, voli kao sestru
564 pregleda 51 komentar(a)
Mario Dedivanović (Novina), Foto: Malesija.org
Mario Dedivanović (Novina), Foto: Malesija.org
Ažurirano: 31.05.2015. 06:43h

Poznati šminker i stilista sa Balkana Mario Dedivanović, koji duže vrijeme sarađuje sa starletom Kim Kardašijan i zvijezdama šoubiznisa, proslavio je rođendan u rodnom mjestu Tuzi, gradska opština u Podgorici.

On je u intervjuu za portal Malesia.org istakao da ga je policija na podgoričkom aerodromu “maltretirala više od sat vremena” zbog šminke koju je nosio u prtljagu, dodavši da mu se to do sada nikada nije dogodilo.

Dedivanović, čiji su radovi objavljeni u svjetskim časopisima poput “Voga”, najavio je da planira da organizuje seminare u Malesiji, Tuzima, Prištini i Tirani.

Tvrdi da je Albanija najljepša zemlja u kojoj je ikada bio, a na pitanje novinara ima li šta da kaže povodom toga što ga susjedne zemlje nazivaju svojim, odgovorio je da je “Albanac 100 odsto”.

Poznati šminker i stilista je kazao da je na početku karijere radio u prodavnicama šminke, istakavši da je prvi korak ka uspjehu napravio u 21. godini.

Final touches in Brazil ?? #MakeupByMario

A photo posted by Mario Dedivanovic ? (@makeupbymario) on

Dedivanović je naglasio da je vrhunac rad sa omiljenom klijentkinjom Kim Kardašijan, koju, kako tvrdi, voli kao sestru.

Dedivanović, koji sarađuje sa Dženifer Lopez, Šanel Iman i Krisi Tajgen, tvrdi da ima konzervativne roditelje koji nijesu bili oduševljeni kada su čuli čime se njihov sin bavi. Žene savjetuje da u torbi uvijek treba da imaju sunđer za nanošenje pudera i maskaru.

The view from my uncles and fathers house is Ulcinj, Montenegro. ?

A video posted by Mario Dedivanovic ? (@makeupbymario) on

Bonus video: