Kolašinci animirali turiste da posjete skijališta

„TO je samo podržala ideju grupe sugrađana da na taj način uputimo poziv gostima. To je jedna od aktivnosti kojom želimo da poručimo da smo spremni za predostojći vikend, ali i naredne dane", kazala je direktorica TO Slađana Kršikapa
55 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2015. 17:17h

Lokalna Turističa organizacija (TO) u saradnji sa desetak mladih Kolašinaca organizovala je danas originalnu akciju, s ciljem da, kako kažu, pozovu goste da tokom naredna dva dana dođu u Kolašin.

U okviru tog performansa Kolašinci su na skijama prošli kroz glavne gradske ulice, ali i skijali po okolnim brdima sa kojih se pruža pogled na grad.

„TO je samo podržala ideju grupe sugrađana da na taj način uputimo poziv gostima. To je jedna od aktivnosti kojom želimo da poručimo da smo spremni za predostojći vikend, ali i naredne dane. Kolašinskoj turističkoj privredi ne idu na ruku, često, predimenzionarene informacije o posljedicama nevremena. Vrijeme se stabilizovalo, a na Bjelasici su odlični uslovi za skijanje. Put do skijališta je prohodan, a kako kažu iz Ski centra, sve neophodne pripreme su obavljene na stazama", kazala je direktorica TO Slađana Kršikapa.

Prema riječima direktora Ski centar Kolašin 1450, u tom preduzeću su se odlično pripremili za predstojeći vikend.

“U podnožju skijališta je palo više od jednog metra novog snijega, što garantuje da će ovo biti jedna od najdužih sezona do sada. S obzirom da se za dane vikenda očekuje oblačno vrijeme ali bez padavina, da je većina skijaša i bordera jedva dočekala novi snijeg, a i to da će damama biti interesantno da svoj praznik provedu na snijegu, naredna dva dana očekujemo izuzetno dobru posjetu", rekao je on.

Galerija

Bonus video: