Ulcinj: Ćetković pjevao na oproštaju od turističke sezone

Manifestacija je počela u četvrtak "Danom nara" u Vladimiru, kada je bio organizovan i obilazak starog grada Svača i koktel
1 komentar(a)
Dolcinum festival, Foto: Samir Adrović
Dolcinum festival, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 19.10.2014. 10:46h

Degustacijom tradicionalne ulcinjske kuhinje i koncertom Sergeja Ćetkovića i Adriana Ljuljđuraja u Ulcinju, podno zidina Starog grada sinoć je i zvanično okončana ovogodišnja turistička sezona.

Velika skela bila je tijesna da primi sve koji su htjeli da čuju Ljuljđuraja i Ćetkovića i njegove hitove. Osim mještana, na Pristanu je bilo dosta posjetilaca i iz drugih crnogorskih gradova ali i iz Albanije.

Tako se manifestacija "Dolcinum international festival", koju je organizovali lokalna TO zajedno sa Ministarstvom turizma i održivog razvoja, BKA i Opštinom, pokazala kao pun pogodak što su čelnici Opštine i TO i istakli na konferenciji za novinare.

Manifestacija je počela u četvrtak "Danom nara" u Vladimiru, kada je bio organizovan i obilazak starog grada Svača i koktel.

Petak je bio rezervisan za defile i kocert folklornih udruženja iz Crne Gore, Srbije, BiH, Makedonije, Albanije, Kosova, Rumunije, Poljske, Hrvatske i Turske.

Bonus video: