Podgorica: Postavljeno još 12 parkinga za bicikliste

Iz Telekoma su istakli da će građani, kada projekat završe, moći da bicikla ostavljaju na ukupno 18 parkinga
60 pregleda 1 komentar(a)
parking za bicikliste, Foto: Telekom
parking za bicikliste, Foto: Telekom
Ažurirano: 26.07.2014. 10:33h

U okviru projekta izgradnje biciklističkih parkinga, koji je Telekom pokrenuo u saradnji sa NVO “Biciklo.me” i Glavnim gradom, postavljeno je još 12 parkirališta na ukupno 11 lokacija.

Iz Telekoma su saopštili da su dva parkinga za bicikla postavljena ispred bazena SC “Morača”, u Ulici Svetlane Kane Radević, a jedan ispred ulaza u "Eko zgradu", te da su ostali postavljeni ispred dvorane "Morače", u Ulici Ivana Milutinovića, ispred tržnog centra "Bazar" u Ulici Blaža Jovanovića i ispred zgrade Uprave policije, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

"Parkirališta su danas postavljena i na uglu Hercegovačke na raskrsnici sa Bulevarom Stanka Dragojevića, između Osnovnog suda i Pravnog fakulteta, u Ulici 13. jula, ispred Autobuske stanice, na Trgu golootočkih žrtava, kod spomenika Svetog Petra Cetinjskog, u Ulici Džordža Vašingtona, ispred tržnog centra "Mall of Montenegro", u Ulici bratstva i jedinstva i u Donjoj Gorici, kod Doma zdravlja", navodi se u saopštenju.

Iz Telekoma su naglasili da su prethodno parkinzi postavljeni ispred gradske biblioteke "Radosav Ljumović" i preko puta Gradskog parlamenta u Njegoševoj ulici, na Rimskom trgu, kod PC "Kruševac" ispred zgrade Telekoma u Moskovskoj i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, preko puta bivše zgrade Vlade. Istakli su da će građani, kada projekat završe, moći da bicikla ostavljaju na ukupno 18 parkinga.

Bonus video: