Fotografijama ukrasili sobe Dječijeg odjeljenja bolnice u Nikšiću

„Načelnica odjeljena, Branka Šupić, pomogla nam je da realizujemo ovu ideju i tako, nadamo se, uljepšamo sobe i olakšamo boravak mališana na Dječijem odjeljenju. Korisnici Dnevnog centra su sa ljubavlju pripremili dvadesetak radova i bili srećni što i oni mogu nekoga da obraduju i daruju mu poklon”, kazala je direktorica Defendologija centra, Jelena Milić
985 pregleda 0 komentar(a)
Radovi poklonjeni dječijem odjeljenju, Foto: DEFENDOLOGIJA
Radovi poklonjeni dječijem odjeljenju, Foto: DEFENDOLOGIJA

Mališani, korisnici Dnevnog centra Defendologija iz Nikšića, odlučili su da vršnjake koji se nalaze na Dječijem odjeljenju Opšte bolnice u tom gradu obraduju fotografijama po njihovom izboru i tako uljepšaju bolničke sobe u kojima borave.

„Načelnica odjeljena, Branka Šupić, pomogla nam je da realizujemo ovu ideju i tako, nadamo se, uljepšamo sobe i olakšamo boravak mališana na Dječijem odjeljenju. Korisnici Dnevnog centra su sa ljubavlju pripremili dvadesetak radova i bili srećni što i oni mogu nekoga da obraduju i daruju mu poklon”, kazala je direktorica Defendologija centra, Jelena Milić.

Kako je istakla, sa nikšićkom bolnicom imaju veoma dobru saradnju koju su prošle godine ozvaničili potpisivanjem Memoranduma, a u planu su i druge aktivnosti.

“Svijet mnogo duguje djeci, a naša misija na ovoj planeti treba da bude usmjerena u osiguravanju bolje budućnosti našim mališanima i ljepše i nasmijanije svakodnevice”, poručila je direktorica Dnevnog centra, jedinstvenog u Crnoj Gori, koji pruža usluge djeci koja su ugrožena eksploatacijom od prosjačenja, kao i njihovim porodicama

Bonus video: