Rotarijanci poklonili 30 stolica kotorskoj školi

OŠ “Savo Ilić” iz Kotora dobila donaciju za opremanje kabineta za tehničko obrazovanje

2816 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Rotary klub
Foto: Rotary klub

Članovi Rotari kluba Kotor posjetili su Osnovnu školu “Savo Ilić” u tom gradu i uručili 30 novih školskih stolica, koje su, kako je saopšteno, bile neophodne za opremanje kabineta za tehničko obrazovanje.

”Ovom akcijom je omogućeno da se stare laboratorijske stolice koje nijesu bile adekvatne za cjelodnevno praćenje nastave zamijene i time učenicima i nastavnicima obezbijedi rad u kvalitetnijim uslovima”, saopšteno je iz Rotari kluba.

Članove Rotari kluba, kako su naveli, tom prilikom je dočekala v. d. direktorica Smiljana Lazović izrazivši zadovoljstvo kvalitetnom komunikacijom i saradnjom sa klubom.

”Tim povodom, učenicima odjeljenja VIII1 koji u ovom kabinetu prate nastavu, čiji je razredni starješina profesorica maternjeg jezika Maja Grgurović, obratila se predsjednica Rotari kluba Kotor Sanja Vučković Otašević poželjevši im srećan rad u novim uslovima. Pomoć lokalnoj zajednici u vidu akcija usmjerenih ka institucijama obrazovnog sistema predstavlja važan dio našeg djelovanja. Izrazito nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da djelujemo u ovoj situaciji”, saopštili su iz Rotari kluba Kotor.

Bonus video: