CEDIS: Više crnogorskih opština bez struje u četvrtak, 13. januara

U Podgorici će u periodu od 7 časova do 16:20 nestati struja na lokacijama: dio Goljemada i dio Brežina, Lješanska nahija- Barutana, Liješnje, Goljemadi, Begova Glavica, Pelinovo, Bigor, Brežine, Parci, Staniseljići, Gradac, Buronje, Zagora, Progonovići, Ćepetići, Lipe i Orasi

7326 pregleda 0 komentar(a)
CEDIS (ilustracija), Foto: CEDIS
CEDIS (ilustracija), Foto: CEDIS

Više naselja crnogorskih opština biće bez električnog napajanja u četvrtak, 13. januara.

To je saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), a kao uzrok navode planirane radove na mreži.

U Podgorici će u periodu od 7 časova do 16:20 nestati struja na lokacijama: dio Goljemada i dio Brežina, Lješanska nahija- Barutana, Liješnje, Goljemadi, Begova Glavica, Pelinovo, Bigor, Brežine, Parci, Staniseljići, Gradac, Buronje, Zagora, Progonovići, Ćepetići, Lipe i Orasi.

U terminu od 8 do 14 časova bez električnog napajanja biće dio lamela na Zabjelu preko puta fabrike 19.decembar.

Od 8 do 15 časova prekid napajanja biće i na sljedećim lokacijama: Sadine- dio ul. Dr. Blaža Raičkovića, dio ul. Knjaza Danila, ul. Živoina Perića, Crnogorske solidarnosti, Dr. Mihaila Radulovića i dio ul. Jozefa Bajze, dio Zagoriča- dio ul. Slavonska, Dragoljuba Milačića, Hercegnovska, Andrijevička, Danilovgradska, Ive Andrića, Vita Nikolića i Ludviga Kube, dio Donje Gorice- dio ul. Lješkopoljska, Bora Tamidžića, Dušana Duće Mugoše, Desanke Maksimović, dio Bulevara 21.maj kao i dom zdravlja i vrtić.

Na Cetinju će bez struje u periodu od 7:40 do 17 časova biti: Šinđon, Kokošice, Pod Uba, Meterizi, Jankovića Krš, Lalino Ždrijelo, Dobrska Župa, Đalci i Božija Voda (kratka i povremena isključenja), kao i mjesta Drušići, Prevlaka, Rvaši, Gospoštine, Pipac, Bobija, Karuč, Cerov Pod, Kraće Do, Dodoši i Žabljak Crnojevića i Rvaši.

Na teritoriji Danilovgrada prekid napajanja najavljen je od 8 do 15 časova na područjima: Mandići, dio Komunica, Stanjevića Rupa, Dolovi Komanski i Bregovi Mijovića.

Područja koja će u Nikšiću biti bez struje u periodu od 8 do 15 časova su: Savino Brdo, Krstac, Kuta, Vasiljevići, Bjeloševina, Dučice, Morakovo, Dolovi Dučićki, Zabran Kralja Nikole, Vodovod Morakovo.

Na teritoriji Ulcinja bez struje će u terminu od 9 do 13 sati biti područja: Brajše, Naselje Kaliman, Gornji Rastiš, Donji Rastiš, Curanovići.

Jošanica na području opštine Andrijevica biće bez struje od 8:30 do 14:30.

U Bijelom Polju bez strujnog napajanja u periodu od 8 do 16 časova biće: Jabučina, Pavino Polje, Jagoče, Voljavac, Ličine-Korita i Njegnjevo.

Na teritoriji Kolašina očekuje se nestanak u trajanju od 9 do 15 časova na područjima Jasenova, Ocka Gora, Međuriječje, Smolice, Mrtvo Duboko, Bulje, Andrijevo, Vlahovići, Gornja Rovca, Bogutov i Jasenov Do, Trmanje, Cerovica, Trešnjica, Liješnje, Višnje, Repetitor RDC-a, Velje Duboko, Podi, Svrke, Trnovica.

Mojkovačko mjesto Obod biće bez struje od 9 do 14 sati.

Petnjička mjesta Azane, Vrševo i dio Lagatora biće bez struje od 8:30 do 14:30.

Plavski dio Brezojevice biće bez napajanja od 9 do 14:30.

U Rožajama se u mjestu Honsiće može očekivati nestanak struje u periodu od 9 do 14:30.

U saopštenju se zaključuje da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom i da će se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odgoditi.

Bonus video: