Dimitrije Mugoša iz Podgorice srećni dobitnik automobila

Sačuvajte svoju karticu za sljedeću nagradnu igru!

39127 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Završena je još jedna velika nagradna igra „EKO Vozi i Osvoji“. Naša proslavljena zlatna lavica Milena Raičević izvukla je drugog srećnog dobitnika automobila "suzuki vitara" hibrid. Od 138247 potencijalnih dobitnika koji su učestvovali u drugom ciklusu, najviše sreće imao je Dimitrije Mugoša iz Podgorice.

Na pitanje da li je očekivao glavnu nagradu i da li se uopšte nadao jednoj od nagrada, Mugoša je rekao:

  • Ako ćete iskreno da vam kažem, jesam.

Dodaje da je nekako bio siguran u sebe da će da ga dobije, mada je bio iznenađen kada je stigao poziv. Kada su ga pozvali iz kompanije Jugopetrol i rekli mu da je dobitnik druge glavne nagrade, Dimitrije je pomislio da se neko malo šali sa njim, znajući da redovno puni gorivo na EKO benzinskim stanicama i da igra nagradnu igru „EKO Vozi i Osvoji“. Međutim, u nastavku razgovora shvatio je ozbiljnost situacije kada mu je službenica kompanije Jugopetrol zatražila broj kartice. Slikao je i uz pomoć sina poslao da potvrdi svoju identifikaciju.

Da li će Dimitrije voziti novi automobil ili neko iz njegove porodice ponosno saopštava:

  • Ćerki ga dajem, jer samo joj obećao da ću joj ga pokloniti ukoliko ga budem dobio. Ona će svoj automobil dati svojoj majci, mojoj supruzi, tako da svi budu zadovoljni.
Zlatna lavica Milena Raičević izvukla je srećnog dobitnik
Zlatna lavica Milena Raičević izvukla je srećnog dobitnikfoto: Jugopetrol

Na pitanja kako je zadovoljan uslugom na Jugopetrolovim EKO benzinskim stanicama kaže da gorivo kupuje samo na EKO pumpama, osim ako ga „nužda“ natjera na suprotno, a i tada to nerado čini. Dodaje, da je bio dugogodišnji mašinski tehničar, te mu je i lično znanje potvrdilo kvalitet, a i gorivo je uvijek bilo najbolje. Što se usluge tiče:

  • Fenomenalna je usluga i sa službenicima imam prijateljski odnos pa se povremeno i našalimo. Tako sam im posljednji put u šali rekao da će automobil biti moj.

Na kraju, drugim korisnicima poručuje da je Jugopetrol ozbiljna firma i savjetuje ih da igraju i čuvaju karticu za narednu nagradnu igru.

Od 25. oktobra vlasnici "EKO Vozi i Osvoji" kartica koji su ostvarili kupovinu u iznosu od 10 eura ili više na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici u Crnoj Gori, imali su mogućnost da osim dva automobila osvoje neku od brojnih vrijednih nagrada. Tako su u nedjeljnim izvlačenjima podijeljena ukupno 102 vaučera i vrijednosti od 100 i 50 eura za kupovinu na EKO benzinskim stanicama.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol

Sara Ivanović Božović, marketing menadžer kompanije Jugopetrol ne krije zadovoljstvo i kaže:

Izvukli smo drugog dobitnika automobila "suzuki vitara" hibrid, Dimitrija Mugošu i ovom prilikom mu čestitam u ime cijelog Jugopetrol tima. Završena je još jedna uspješna velika nagradna igra Jugopetrola, „EKO Vozi i Osvoji“ na svim EKO benzinskim stanicama. Čestitamo i svim ostalim dobitnicima, Vjekoslavu Vojinoviću dobitniku prvog automobila "suzuki vitara" hibrid, kao i dobitnicima nedjeljnih nagrada.

Želim da se zahvalim svima koji ste učestvovali u nagradnoj igri. Ovom prilikom, čestitam novogodišnje praznike uz puno uspjeha i zdravlja u narednoj godini.

Čestitamo Dimitriju Mugoši i Vjekoslavu Vojinoviću na osvojenim automobilima, kao i ostalim dobitnicima 102 nedjeljne nagrade. Svi koji imate "EKO Vozi i Osvoji" karticu sačuvajte je za sljedeću nagradnu igru, a mi vam želimo puno sreće u osvajanju nagrada.