Bečić: Godina za nama jedna od najuspješnijih kada su u pitanju izdvajanja za građane

"Ukoliko svi akteri političke scene isprate ekonomsku i socijalnu politiku koju predlažu Demokrate vrlo brzo ćemo imati standrad blizak onom koji imaju zemlje EU, zbog toga i sada vidimo koliko je djelotvorna bila promjena vlasti od koje nas dijele samo dvije prethodne godine"

7916 pregleda 20 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poželio je građanima Crne Gore srećnu Novu godinu.

"Godina za nama je bila jedna od najuspješnijih kada su u pitanju izdvajanja za građane, a mnogi od predloga kojima smo građanima ojačali kućne budžete došli su upravo iz partije koju predstavljam i zastupam. Uspjesi koje smo ostvarili u ovoj godini počevši od povećanja plata, penzija, povećanja staračkih naknada, naknada za novorođenčad, besplatnih udžbenika, naknada za majke, dječijih dodataka, većih naknada za novorođenčad, otpremnina za radnike u rudarskom i metalskom sektoru, doživotne penzije za vrhunske sportiste, antimafijaških zakona i borbe protiv kriminala neka budu podstrek i motivacija da se tako nastavi i u 2023. godini", naveo je Bečić.

Misija popravljanja standarda društva, kako je dodao je ideja vodilja Demokrata.

"Jer samo ekonomski osnažen građanin je slobodan građanin. Ukoliko svi akteri političke scene isprate ekonomsku i socijalnu politiku koju predlažu Demokrate vrlo brzo ćemo imati standrad blizak onom koji imaju zemlje EU, zbog toga i sada vidimo koliko je djelotvorna bila promjena vlasti od koje nas dijele samo dvije prethodne godine. Želim da 2023. godina donese napredak i stabilnost, da svi zajedno doprinesemo ostvarenju cilja svih građana naše zemlje, a to je ulazak u EU porodicu, da afirmišemo i pronalazimo zajednički jezik ka unaprjeđenju građanske svijesti, mira i prosperiteta društva, a prije svega mladih generacija, prema kojima bismo svi morali da imamo najveću obavezu. U to ime svim građankama i građanima želim uspješnu godinu koja dolazi, dobro zdravlje i radost da prate svaki njihov dan u novoj 2023. godini", naveo je Bečić.

Bonus video: