Gradski poslovni prostor pretvorili u kafanu i stan (FOTO)

Na fotografijama se vidi i da je neko prostor Mjesne zajednice Ljubović pretvorio u mjesto stanovanja. Zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović kazao da je ovo potvrda kako se ophodilo prema imovini grada

40462 pregleda 47 reakcija 44 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Službenici Glavnog grada su obilaskom gradskih prostorija u kojima se nalaze mjesne zajednice (MZ) otkrili da se u prostorijama MZ Ljubović nalazi ilegalna kafana i da su prostorije pretvorene u mjesto stanovanja.

U ovim prostorijama prethodno se nalazio Klub penzionera "Ljubović", a nakon što su raskinuti ugovori sa Udruženjem penzionera, klubovi su bili dužni da napuste prostorije uz izmirene račune za struju i vodu.

"U predmetnim prostorijama je očigledno funkcionisala ilegalna kafana, a ovo lice je iste koristilo i za lično stanovanje, čemu svjedoče fotografije", rekao je zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović.

prostorije MZ Ljubović
foto: Privatna arhiva

On dodaje da je ovo rijetkima iznenađenje, a većini potvrda kako se ophodilo prema imovini grada.

"Jasno je da se radi o uzurpaciji i zloupotrebi imovine Glavnog grada, za šta će se utvrditi odgovornost, ali i spriječiti da se ikada više nešto slično ponovi. Odgovor na pitanje zašto do sada nije postojao registar imovine Glavnog grada se sam nameće - vjerovatno da bi se ovakve zloupotrebe skrivale", rekao je Šaranović.

Bonus video: