Organizovana akcija čišćenja u Plužinama

Akcija čišćenja je realizovana u sklopu projekta "Reciklirati je lako, to može svako – ne bacaj otpad, nemaš izgovor”, koji realizuju Parkovi Dinarida sa PP "Piva" i Obrazovnim centrom iz Plužina

3419 pregleda 233 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Park prirode Piva
Foto: Park prirode Piva

U Plužinama je organizovana ekološka akcija pod nazivom "Zajedno za najčistiji grad“ i tom prilikom su učesnici uklonili otpad sa nekoliko lokacija u Plužinama. U akciji su učestvovali zaposleni u Parku prirode (PP) „Piva“ i učenici plužinskog Obrazovnog centra, zajedno sa Komunalnim preduzećem, Komunalnom policijom i Službom zaštite i spašavanja iz Plužina.

„Osnovci iz Obrazovnog centra su očistili samo naselje, a ostali učesnici akcije su bili raspoređeni na pravcima na šetnoj stazi ka mostu na Bukovici, prema Gošinom mostu i prema Gojkovića dolu. U akciji čišćenja sakupljena je ne velika količina otpada koja je uredno odložena i koju će zaposleni iz Komunalnog preduzeća preuzeti na dalji tretman. Zahvaljujemo se svim učesnicima ove akcije čišćenja, a posebno najmlađim osnovcima, koji su dali svoj doprinos da Plužine i dalje zadrže epitet najčistijeg grada u Crnoj Gori“, saopštili su iz PP "Piva“.

Akcija čišćenja je realizovana u sklopu projekta "Reciklirati je lako, to može svako – ne bacaj otpad, nemaš izgovor”, koji realizuju Parkovi Dinarida sa PP "Piva" i Obrazovnim centrom iz Plužina.

Bonus video: