Arsović: "Plava voda" najveći skandal u istoriji Vodovoda, Nišavić i Injac da podnesu ostavke

Odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada kazao je da nakon najnovijih propusta treba da je jasno građanima Podgorice da je njihovo zdravlje ugroženo

4009 pregleda 12 komentar(a)
Vladan Arsić, Foto: DPS
Vladan Arsić, Foto: DPS

Nakon mnogobrojnih propusta u poslednjih godinu dana, kao što su nehlorisanje vode na Marezi i PS Milješ, ogromnih problema u vodosnabdijevanju seoskih područja, od juče imamo i 'plavu vodu' na česmama u naselju Kuće Rakića, kazao je odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović i ocijenio da je u pitanju najveći skandal u istoriji Vodovoda, zbog čega je pozvao direktora Vodovoda Aleksandra Nišavića i gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da podnesu ostavke.

On je na društvenoj mreži X pozvao institucije da reaguju, a novinare svih medija da isprate dešavanja u Vodovodu, jer kako je kazao, nakon najnovijih propusta treba da je jasno građanima Podgorice da je njihovo zdravlje ugroženo.

"Tražimo da direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić preuzme odgovornost i podnese ostavku! Podsjećam i gradonačelnicu Oliveru Injac da Vodovod i kanalizacija pripada gradu. A građanima je jasno da gradonačelnica trenutno vodi grčevitu borbu za svoju fotelju i da je drugo ništa ne interesuje, pogotovo ne ovi svakodnevni problemi građana.

Da podnese ostavku zbog ispada sa nehlorisanjem vode, uz ukinuto ispitivanje vode u popodnevnim časovima i vikendom, zbog kašnjenja plata, zbog postavljanja funkcionera sa sumnjivim diplomama na odgovornim pozicijama i svih drugih propusta zbog kojih ispaštaju građani Podgorice", zaključio je Arsović.

Bonus video: