Mašković: Čistoća krije istinu od građana, preko 50 pasa uginulo u azilu u prethodna dva mjeseca

"Danas sam uputio urgenciju predsjednici Skupštine Glavnog grada vezano za nedostavljanje informacija od strane Čistoće. Ovim putem pozivam predsjednicu da se Poslovnik poštuje, a direktora Čistoće da građanima Podgorice saopšti istinu i podnese ostavku zbog činjenice da nije sposoban da upravlja procesima"

8250 pregleda 11 komentar(a)
Mašković, Foto: SD
Mašković, Foto: SD

Odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković saopštio je da se prošlog mjeseca, u skladu sa Poslovnikom Skupštine, obratio Čistoći sa namjerom da ga informišu o širenju parvovirusa u podgoričkom azilu, ali do danas nema odgovora.

On je, u objavi na društvenoj mreži Iks, kazao da Čistoća krije istinu od građana Podgorice.

"Jasno je i zašto. Kriju istinu od građana Podgorice, dok kroz medije manipulišu informacijama i misle da nemamo saznanja o tome što se tamo događa", naveo je Mašković.

Rekao je da je, prema informacijama kojima sad raspolaže, preko 50 pasa uginulo u azilu u prethodna dva mjeseca.

"...A zaraza se proširila izvan prostora na kojem se nalazi azil i opasna je za vlasničke pse. Danas sam uputio urgenciju predsjednici Skupštine Glavnog grada vezano za nedostavljanje informacija od strane Čistoće. Ovim putem pozivam predsjednicu da se Poslovnik poštuje, a direktora Čistoće da građanima Podgorice saopšti istinu i podnese ostavku zbog činjenice da nije sposoban da upravlja procesima", zaključio je Mašković.

Bonus video: