Dukaj: Berane će se konsolidovati i sa uspjehom ostvarivati sve ciljeve

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Berane iz oblasti svojih nadležnosti u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima", kazao je ministar

7599 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Ministarstvo javne uprave
Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 21. jul - Dan opštine Berane predsjedniku Skupštine opštine Berane Milunu Rmušu i građanima.

"U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da Vama, građankama i građanima Berana uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. jula, Dana opštine. Oslanjajući se na tradiciju i na bogate prirodne resurse beranskog kraja, vjerujem da će se opština Berane u narednom periodu konsolidovati i sa uspjehom ostvarivati sve ciljeve, inspirisani da doprinesu ukupnom razvoju Crne Gore i njenom napredovanju na putu evropskih integracija. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Berane iz oblasti svojih nadležnosti u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima. Uz najbolje želje Vama, građankama i građanima Berana, još jednom čestitam 21. jul", naveo je Dukaj.

Bonus video: