Odbornici o nekontrolisanom puštanju stoke i bezbjednosti saobraćaja u Štoju

Pitanje koje decenijama čeka adekvatan odgovor države i Opštine prema neodgovornim mještanima koji stoku pustaju izvan svojih imanja, sada će se naći pred odbornicima koji bi kroz zaključke trebalo da pokrenu stvar sa mrtve tačke
0 komentar(a)
Štoj, Foto: Samir Adrović
Štoj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 11.11.2015. 14:55h

Sjednica SO Ulcinj na kojoj će biti razmatrana bezbjednost saobraćaja na putu kroz Štoj prema Adi, biće održana u ponedjeljak.

Put kroz Štoj, koji nije u cjelosti osvijetljen, nema trotoara za pješake niti zaštitinih ograda ili bankina sa strana, samo u ovoj godini odnio je dva života zbog nekontrolisanog kretanja stoke u noćnim satima.

Pitanje koje decenijama čeka adekvatan odgovor države i Opštine prema neodgovornim mještanima koji stoku pustaju izvan svojih imanja, sada će se naći pred odbornicima koji bi kroz zaključke trebalo da pokrenu stvar sa mrtve tačke. Vlasnici stoke, indirektno krivi za udese sa smrtnim ishodima već su procesuirani u tužilaštvu ali krda su i dalje na putu.

Osim toga, odbornici bi trebalo da usvoje odluke o formiranju Opštinske izborne komisije i imenovanju ulica u I i II Mjesnoj zajednici.

Bonus video: