Spajić o izjavi Šahmanovića: Nisam je vidio, razumjeli da je loše interpretiran od medija

"Sjajni ministar Saša Mujović je donio konačno rješenje koje je čitava Vlada podržala. U komunikaciji sa ministrom Šahmanovićem smo razumjeli da je loše interpretiran od strane medija i da je izjava izvučena iz konteksta (ja je još nisam vidio)"

36726 pregleda 135 reakcija 51 komentar(a)
Spajić, Foto: Luka Zeković
Spajić, Foto: Luka Zeković

Premijer Milojko Spajić kazao je da je Vlada donijela konačno rješenje da se ne otvara rudnik u Mojkovcu i da je to čitava Vlada (prije rekonstrukcije) podržala.

Iako je Vlada stavila tačku na Brskovo, novi ministar rudarstva, nafte i gasa iz Bošnjačke stranke Admir Šahmanović kazao je sinoć da bi bilo dobro još jednom razmisliti o otvaranju rudnika u Mojkovcu i pokrenuti javnu raspravu.

Ova njegova izjava izazvala je negodovanja na društvenim mrežama, a upravo na jednu je i reagovao Spajić koji je odgovorio jednom korisniku mreže X.

"Sjajni ministar Saša Mujović je donio konačno rješenje koje je čitava Vlada podržala. U komunikaciji sa ministrom Šahmanovićem smo razumjeli da je loše interpretiran od strane medija i da je izjava izvučena iz konteksta (ja je još nisam vidio)", napisao je Spajić.

Izjavu Šahmanovića, između ostalih, osudili su i izvršni direktor Pokreta Evropa sad (PES) Vlade Bojović i član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš.

Bonus video: