Demokrate: Raduje nas podrška građana Mojkovca

"Pri ovom stanju stvari, zatvorenim radnim mjestima i pokradenim fabrikama, nikog ne bi smjelo da začudi to što Mojkovčani, u potrazi za korom hljeba, napuštaju svoja ognjišta, od kojih se mnoga, naročito u seoskom dijelu, nepovratno gase"
7 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2016. 11:24h

Funkcioneri Demokratske Crne Gore o članovi Mladih demokrata posjetili su Mojkovac gdje su razgovarali sa građanima i priredili nekoliko performansa.

Demokrate u saopštenju ističu da će nakon oktobarskih izbora biti respektibilan politički subjekt.

"Građanima Mojkovca iznijeli smo našu poštenu ponudu. Jedna od osnovnih stavki iz te ponude jeste vraćanje sjevera na staro mjesto, prije nego su ljudi iz Mojkovca i iz cijelog sjevernog regiona, zbog životnih "uslova" koje im je DPS vlast obezbijedila, počeli da masovno odlaze iz njega", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da je predsjednik stranke Aleksa Bečić odgovarajući na pitanja građana, ukazao da se mora privreda Mojkovca podići na noge, kako bi se uposlio što veći broj ljudi, koji bi onda imali i razloga da ostanu.

"Pri ovom stanju stvari, zatvorenim radnim mjestima i pokradenim fabrikama, nikog ne bi smjelo da začudi to što Mojkovčani, u potrazi za korom hljeba, napuštaju svoja ognjišta, od kojih se mnoga, naročito u seoskom dijelu, nepovratno gase. Zato, ako žele da prekinu višedecenijsku praksu uništavanja industrijskih i turističkih potencijala Mojkovca, građani su više nego ikad svjesni da ne smiju pružiti podršku onima koji su ih u takvo stanje doveli i koji lažnim obećanjima pokušavaju da ih po ko zna koji put ubijede da će ih odatle i izvući", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su za danas najavile posjette Plavu, Andrijevici i Gusinju.

Galerija

Bonus video: